I.s.m. de Vasim Nijmegen organiseer ik een aantal workshops in verschillende jongleer disiplines voor volwassenen.

Er is geen ervaring vereisd, de workshops zijn gericht op beginners.

In principe absolute beginners maar als je de basis al een beetje kent maar graag wat meer (beginners) trucs wilt leren bn je ook welkom.

Na de workshop kun je verder oefenen op de open oefenavond die aansluitend is. Entree hiervoor is inbegrepen. (muv de workshop op dinsdags). Deze open oefenavond is iedere donderdagavond in de Vasim in Nijmegen en als je niet naar de workshop komt is de entree 2 euro.

Opgeven kan via info@circus-workshops.nl

overzicht

do 13 maart: jongleren voor beginners (volwassenen) 19:00-20:00 uur - 5 euro

di 18 maart: twee workshops ballon modelleren (volwassenen) 19:00-2015 & 20:30 -21:45 12,50 p.p. p/workshop 20 euro voor beiden) incl. ballonnen.

do 20 maart: diabolo voor beginners (volwassenen) 19:00-20:00 uur - 5 euro

do 27 maart: duo-akrobatiek voor beginners (volwassenen) 19:00-20:00 uur - 5 euro

do 3 april: flowersticks & chinese borden draaien (volwassenen) 19:00-20:00 uur - 5 euro

* In Nijmegen

* voor volwassenen (vanaf 15+ met volwassen instelling ook welkom ;) )

* opgeven info@circus-workshops.nl

do 13 maart: jongleren 19:00-20:00 uur

Altijd al eens willen leren jongleren? Grijp nu je kans met deze workshop waarin je binnen een uur tijd stap voor stap het jongleren met 3 ballen krijgt aangeleerd.

Voor wie er snel leert (of het misschien al een kelin beetje kon) kunnen we wat eerste trucjes proberen. Ook een poging tot jongleren met ringen of kegels is mogelijk.

di 18 maart: twee workshops ballon modelleren 19:00-2015 & 20:30 -21:45

19:00 - 20:15 uur: absolute beginners (voor iedereen die nog nooit eerder een figuur van ballonnen heeft gevouwen).

Iedereen die altijd al eens heeft willen leren om figuren te vouwen van ballonnen is welkom.

Aan de hand van het vouwen van een hondje leer je stap voor stap de basistechnieken van het ballon modeleren. Daarna leer je figuren als een zwaard, een bloem, een giraffe, een konijn en een hoed.

Na deze workshop heb je genoeg geleerd om verder te kunnen met:

20:30-21:45 uur: beginners+ Voor iedereen die al een hondje en bloem/zwaard kan vouwen, (of net de vorige workshop heeft gevolgd) maar graag wat meer leert.

We gaan verder met nieuwe figuren aan de hand waarvan je ook nieuwe draai en vouw technieken leert. Zoals een motor, een hert, een hartje met tortelduifjes en een lieveheersbeestje of muisjes armband.

(het is nog steeds een beginners workshop en we blijven bij 1 en 2 ballon figuren maar we slaan de absolute basis van de eerste workshop over.)

do 20 maart: diabolo 1900-20:00 uur

Altijd al eens willen leren diabolo-en? Of gewoon zin om weer eens iets nieuws te leren? In deze workshop leer je de basis van de diabolo: opstarten, vaart maken, sturen, opgooien en vangen en de eerste trucs.

do 27 maart: duo-akrobatiek 19:00-20:00 uur

Lijkt het je leuk om een keer te akrobatieken? Deze workshops is gericht op beginners die het leuk vinden het een keer te proberen. We bouwen figuren met 2 (of misschien soms meer) personen.

(Trucs als: snoekje, bolkje, secretaresse zit, plank, zeehond, schouderstand-voeten, staan-op-schouders, piramides

do 3 april: flowersticks & chinese borden draaien 19:00-20:00 uur

De laatste workshop in deze serie. Hierin leer je een chinees bordje op verschillende manieren aan het draaien te krijgen (incl. enkele trucs) en je leert wat je allemaal met flowersticks kunt.

Voor opgeven of voor meer info mail info@circus-workshops.nl

Voor meer informatie over een workshop jongleren op andere momenten, op uw eigen locatie en met uw eigen groep mensen kijk op www.circus-workshops.nl of stuur een email.